Київським школам 27 листопада рекомендують працювати у змішаному форматі

Київським школам 27 листопада рекомендують працювати у змішаному форматі

Укрінформ
Школам Києва в понеділок, 27 листопада, з огляду на прогнозоване погіршення погодних умов рекомендовано працювати у змішаному форматі.

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація за підсумками засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає Укрінформ.

«У зв’язку із прогнозованим снігопадом у понеділок, 27 листопада, київським школам рекомендовано організувати освітній процес у змішаному форматі. При цьому має бути передбачено очний формат навчання для учнів, які перебуватимуть у закладі загальної середньої освіти, та дистанційний – для тих, які через погодні умови залишаться вдома», – зазначили в КМДА.

Наголошується, що заняття в загальноосвітніх навчальних закладах триватимуть. Піде дитина до школи чи ні – вирішувати батькам. Для учнів, які залишаться вдома, буде організоване дистанційне навчання.

Дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

Читайте також: У Києві 23-26 листопада пройдуть безкоштовні екскурсії для дорослих і дітей

Як повідомляв Укрінформ, уночі 27 листопада у столиці та області очікуються сильні снігопади, приріст снігового покриву – 20-30 см.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-