У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в готелі на Печерську

У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в готелі на Печерську

Фото
Укрінформ
У Києві затримали чоловіка, який під час конфлікту у готелі в Печерському районі столиці вистрілив з травматичної зброї у людину.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Києва повідомляє у Фейсбуці.

Сьогодні, 4 листопада, до поліції надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Еспланадній. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники і керівництво Печерського управління поліції.

За словами начальника Печерського управління поліції Андрія Дуброви, між гостями готелю стався конфлікт.

«Інцидент трапився на першому поверсі готелю між компанією осіб та невідомим. У ході словесного конфлікту порушник дістав зброю і вистрілив у одного із чоловіків, внаслідок чого потерпілий отримав поранення в ногу. Після скоєного зловмисник відразу втік з місця події на автомобілі, тож у столиці було введено спеціальну поліцейську операцію та всі наряди поліції були орієнтовані на розшук даного авто», - зазначив Дуброва.

Протягом години правоохоронці затримали чоловіка на вулиці Михайла Бойчука. Ним виявився уродженець Одещини, 1990 року народження.

Під час обшуку авто слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину - травматичний пістолет. Наразі вирішується питання щодо повідомлення порушнику про підозру у скоєнні злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.

Читайте також: У Києві порушили справу через стрілянину на блокпосту

Як повідомляв Укрінформ, у Шевченківському районі Києва невідомі стріляли по автомобілю адвоката.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-