Будівлю київського ресторану «Щекавиця» продали з 17-ї спроби

Будівлю київського ресторану «Щекавиця» продали з 17-ї спроби

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продав будівлю ресторану «Щекавиця» на київському Подолі за 15,5 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"Першого листопада у системі Prozorro.Продажі успішно відбувся аукціон з продажу будівлі ресторану «Щекавиця» на київському Подолі. Це була 17 спроба продати об’єкт. Крім приміщення ресторану, до складу лоту №G22N025115 також було включено майже 3,5 тисячі основних засобів, і торговельна марка (знаки для товарів і послуг) Schekavica. Активи перебувають на балансі АТ «Банк Січ», який ліквідується Фондом гарантування вкладів", - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що аукціон відбувся за англійською моделлю. Участь у торгах взяли двоє учасників. Ціна продажу становить 15,5 млн грн.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи чотирьох банків на ₴54,9 мільйона

Уперше актив було виставлено на продаж 1 березня 2023 року. На сьогодні очікується перерахування коштів за лот, після чого буде можливе підписання договору купівлі-продажу та закриття угоди. Кошти, отримані від продажу активів, підуть на розрахунки з кредиторами АТ «Банк Січ».

Як повідомлялося, 10 серпня 2022 року в АТ «Банк Січ» після визнання його неплатоспроможним було запроваджено тимчасову адміністрацію. З 10 жовтня 2022 року строком на три роки розпочато процедуру ліквідації банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-