У Києві 2-5 листопада пройдуть безкоштовні екскурсії

У Києві 2-5 листопада пройдуть безкоштовні екскурсії

Укрінформ
У Києві з 2 по 5 листопада проведуть шість безоплатних екскурсій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр безоплатних екскурсій для киян та гостей міста. Місця зустрічей вказані в анкеті.

У четвер, 2 листопада, о 15:00 (реєстрація за посиланням) та п’ятницю, 3 листопада, о 17:00 (реєстрація за посиланням) відбудеться екскурсія "Прогулянка Старим Києвом", під час якої можна дізнатися про будівництво Володимирського собору та ознайомитися з історіями Золотих воріт і Софійського собору.

Читайте також: В Угорщині діаспора запустила екскурсійний проєкт ЛітераTURA

Екскурсія "Прогулянка театральним Києвом", яка розпочнеться 3 листопада о 15:00 (реєстрація за посиланням), розповість, як і коли виникли театральні традиції Києва, про перші театри, їхніх корифеїв і сучасних майстрів сцени.

Екскурсія "Київ хрещатий", під час якої можна ознайомитися зі старовинним містом, його історією та людьми, які формували, створювали і будували місто, відбудеться 4 листопада (об 11:00). Реєстрація за посиланням.

Екскурсія "Київ: стежиною воєнної історії", яка відбудеться 4 листопада о 12:00, познайомить із низкою об’єктів мілітарної історії столиці, а також із подіями багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині. Реєстрація за посиланням.

Екскурсія “Київ історичний”, де можна ознайомитися з історією стародавнього Києва, його пам’ятками, архітектурою, Майданом Незалежності та Подолом, розпочнеться об 11:00 5 листопада (реєстрація).

Читайте також: У Чернівцях до Дня туризму провели нічну театралізовану екскурсію

У КМДА зауважили, що реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники зможуть пройти в укриття, розташовані неподалік.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві відкрили виставку до Дня пам’яті жертв Голодомору.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-