У Києві оголосили підозру водію, який зранку в’їхав у людей на зупинці

У Києві оголосили підозру водію, який зранку в’їхав у людей на зупинці

Укрінформ
У Києві повідомили про підозру водію автомобіля Toyota Avensis, який 25 жовтня близько 7:00 в’їхав у людей на зупинці громадського транспорту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водію у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Згідно з матеріалами слідства, водій автомобіля Toyota Avensis, 1996 року народження, рухаючись по вулиці Великій Васильківській з перевищенням допустимої швидкості, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини.

«У результаті автомобіль скоїв наїзд на двох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту. Постраждалі отримали травми, які відносяться до середньої тяжкості тілесних ушкоджень», - ідеться в повідомленні.

Прилад Драгер не виявив у водія ознак сп'яніння.

Читайте також: На блокпосту у Києві водій іномарки збив на смерть військового

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці на вулиці Велика Васильківська водій автомобіля Toyota Avensis не впорався з керуванням і здійснив наїзд на двох людей, які перебували на зупинці громадського транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-