Поліція Києва спростовує інформацію про самогубства підлітків у різних районах міста

Поліція Києва спростовує інформацію про самогубства підлітків у різних районах міста

Укрінформ
У київській поліції спростували інформацію про начебто скоєння підлітками кількох самогубств у різних районах міста і закликали ЗМІ та громадськість не поширювати фейки.

Як передає Укрінформ про це поліція Києва повідомляє у Телеграмі.

"Поліція Києва закликає не поширювати недостовірну інформацію, що стосується кримінальних подій та правопорушень, аби не вводити в оману читачів ваших ресурсів, а також не сприяти поширенню фейкової інформації у новинах", - ідеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, сьогодні деякі Телеграм-канали поширили новини про начебто скоєння кількох самогубств неповнолітніми в різних районах міста.

"Поліція Києва спростовує цю інформацію. Такі повідомлення можуть бути поширені з метою привернення уваги та збільшення кількості читачів відповідних ресурсів. Публікації, які не відповідають дійсності, не лише компрометують ресурси, на яких розміщені, але і викликають панічні настрої у громадян", - наголосили у поліції.

У столична поліція запевнили, що одразу інформують громадян про надзвичайні події та злочини, що можуть викликати резонанс серед населення та відкриті до спілкування зі ЗМІ.

Читайте також: У Києві внаслідок падіння з висоти загинула 12-річна дівчинка

"Тож закликаємо довіряти лише офіційним джерелам інформації та не поширювати упереджені неправдиві новини. У разі, якщо ви стали свідками подій, які потребують негайного реагування правоохоронців, одразу телефонуйте на спецлінію 102", - підкреслили у поліції.

Як повідомляв Укрінформ, в Оболонському районі столиці внаслідок падіння з 13-го поверху житлового будинку на смерть розбився 34-річний чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-