У Києві упорядковують водні об’єкти - КМВА

У Києві упорядковують водні об’єкти - КМВА

Фото
Укрінформ
У Києві разом із підготовкою до опалювального періоду, захистом енергетичної інфраструктури й удосконаленням систем оборони триває упорядкування водних об’єктів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Київська міська військова адміністрація.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, постійно та систематично ведуться роботи задля екологічної безпеки столиці, зокрема упорядковуються водні об’єкти міста. 

“Навесні цього року (після значної повені), - заявив Попко, - за моєї ініціативи та завдяки районним адміністраціям, комунальними службами, активістами та небайдужими киянами розчистили наземні ділянки річок Почайна та Либідь”.

Тривають роботи у підземній частині Либіді. Для цього вручну, мішками була перекрита частина променади, аби змінити напрямок води по руслу. Із зневоднених ділянок вже вивезено понад 500 тонн сміття. Зараз іде підготовка до розчистки центральної частини русла.

Як запевнив начальник КМВА, системна робота щодо екологічної безпеки міста триватиме, бо від цього залежить здоров’я та життя жителів столиці, а також безпека міста. 

Читайте також: Екологічна складова вперше в історії може стати частиною репарацій – Міндовкілля

“Ці питання завжди мають бути пріоритетними для влади Києва”, - наголосив Попко.

Як повідомляв Укрінформ, влада Києва, готуючись до опалювального сезону, зосереджує зусилля на фізичному захисті важливих об’єктів і резервуванні мереж.

Фото: КМВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-