У Києві відбудеться форум для молоді Youth Speak Forum

У Києві відбудеться форум для молоді Youth Speak Forum

Укрінформ
У Києві 15 жовтня відбудеться форум для молоді, яка шукає можливості зробити свою країну кращою - Youth Speak Forum.

Про це повідомила голова організації подій та проєктної діяльності AIESEC в Україні Тетяна Філіна під час пресконференції в Медіацентрі Україна-Укрінформ.

"Youth Speak Forum - це щорічна подія для активної молоді, що шукає можливості зробити свою країну кращою. Ми залучаємо наших партнерів, де говоримо про працевлаштування, волонтерство, і цього року також будемо говорити про допомогу Україні. А також про те, як молодь може доєднуватись до відбудови та допомоги, до швидшої перемоги нашої держави", - сказала Філіна.

Вона зазначила, що форум відбудеться 15 жовтня, і проходитиме цілий день.

Керівниця організаційної команди форуму Софія Сук зауважила, що головна мета форуму - надихнути молодь на активні дії та допомогти їм знайти себе у майбутньому.

"Бачення цьогорічного форуму - Youth has no limits (Молодь не має обмежень). Ми насправді віримо, що кожна людина може досягнути всього, що бажає. Кожен зможе прийти, щось для себе дізнатись, і далі йти до своїх цілей, досягати своїх мрій і сприяти розвитку України надалі", - сказала Сук.

Читайте також: Культурно-мистецький проєкт задля підтримки волонтерів втілили у Харкові

Під час форуму учасники матимуть змогу поспілкуватися зі спеціалістами, долучитись до організації, а також поспілкуватися з однодумцями, розширити коло знайомств та обмінятися досвідом та ідеями з однолітками.

Форум організований молодіжною організацією AIESEC в Україні спільно із Міністерством культури та інформаційної політики України.

Як повідомлялося, у Вінниці відбувся всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та активної молоді «Як працювати під час війни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-