У КМДА заперечують, що обшуки в них проводили у справі щодо Дегтярівського мосту

У КМДА заперечують, що обшуки в них проводили у справі щодо Дегтярівського мосту

Укрінформ
У Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської держадміністрації стверджують, що проведені в них напередодні обшуки стосуються кримінального провадження, відкритого ще у 2022 році, а не можливого розкрадання на Дегтярівському шляхопроводі.

Відповідну заяву департамент КМДА оприлюднив у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

Водночас в установі визнали, що під час обшуків у четвер, 5 жовтня, правоохоронці вилучили в них матеріали, які стосуються реконструкції Дегтярівського шляхопроводу. 

«...наголошуємо, що в ухвалі суду стосовно проведення обшуку йдеться про кримінальне провадження, відомості щодо якого були внесені до ЄРДР ще 14 липня 2022 року, задовго до оголошення тендеру на визначення виконавця робіт на шляхопроводі, який був проведений у квітні 2023 року. Відтак, це свідчить про упереджене відношення правоохоронців до міської влади», – зазначили в департаменті.

Читайте також: Наслідки обвалу на Дегтярівському шляхопроводі ліквідує підрядник власним коштом – КМДА

У КМДА запевнили, що попри все й надалі сприятимуть правоохоронним органам. Водночас закликають правоохоронців «діяти виключно в межах чинного законодавства».

Як повідомляв Укрінформ, 5 жовтня Київська міська прокуратура заявила, що у справі про обвал конструкцій Дегтярівського мосту на підставі ухвал суду проводиться низка обшуків, зокрема в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-