Прокуратура Києва проводить серію обшуків щодо аварії на Дегтярівському мосту

Прокуратура Києва проводить серію обшуків щодо аварії на Дегтярівському мосту

Фото
Укрінформ
Правоохоронці проводять обшуки в Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрацї, комунальній корпорації "Київавтодор" та підрядних організаціях у межах провадження про обвал конструкцій Дегтярівського мосту.

Про це Київська міська прокуратура повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, столична прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами згаданого департаменту КМДА, Київавтодору та низки суб’єктів господарювання під час реконструкції шляхопроводу по вул. Дегтярівській і Довженка (ст. 191 Кримінального кодексу України).

У межах провадження в четвер, 5 жовтня, на підставі ухвал суду проводяться одночасні обшуки за вісьмома адресами, а саме: за місцем розташування департаменту, комунальної корпорації та підрядних організацій.

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня під час робіт з реконструкції Дегтярівського шляхопроводу стався обвал балок. У Київській міській держадміністрації заявили, що відповідальність за проведення робіт на об’єкті несе безпосередньо підрядник, який усуне наслідки надзвичайної ситуації власним коштом.

Читайте також: Наслідки обвалу на Дегтярівському шляхопроводі ліквідує підрядник власним коштом – КМДА

2 жовтня стало відомо, що за фактом обвалу конструкцій Дегтярівського мосту правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-