У Київраді - четверо нових депутатів

У Київраді - четверо нових депутатів

Укрінформ
У Київській міській раді - четверо нових депутати.

Як передає кореспондент Укрінформу, вони прийняли присягу сьогодні, 5 жовтня, на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради.

Відповідно до постанови Київської міської виборчої комісії, достроково припинив свої повноваження депутат Владислав Трубіцин. Натомість депутатське посвідчення Київської міської ради отримала Зоряна Скалецька. Вона буде працювати у складі депутатської фракції «Слуга народу».

Також достроково припинила свої повноваження депутатка Ганна Коваленко. Натомість депутатське посвідчення Київської міської ради отримав Денис Любченко. Він працюватиме у складі депутатської фракції «Європейська солідарність».

Водночас, достроково припинила свої повноваження депутатка Ярина Ар'єва. Натомість депутатське посвідчення Київської міської ради отримав Володимир Левін. Він працюватиме у складі депутатської фракції «Європейська солідарність».

У зв'язку зі смертю достроково припинені повноваження депутата Сергія Ільницького. Натомість депутатське посвідчення Київської міської ради отримав Максим Кухарський. Він працюватиме також у складі депутатської фракції «Європейська солідарність».

Новообрані депутати Київської міської ради урочисто присягли, що будуть вірно служити громаді міста Києва та народові України; неухильно дотримуватись Конституції України та Законів України; сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи та законні інтереси громадян; сумлінно виконувати свої посадові обов'язки.

Як повідомляв Укрінформ, депутатка Київради Ярина Ар'єва, яку підозрюють у вчиненні ДТП в стані наркотичного сп'яніння, склала депутатський мандат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-