У Києві сталася ДТП із чотирма автівками, є загиблі та поранені

У Києві сталася ДТП із чотирма автівками, є загиблі та поранені

Фото
Укрінформ
У Святошинському районі столиці сталася дорожньо-траспортна пригода за участю чотирьох автомобілів, унаслідок події двоє людей загинули, ще двоє дістали тілесні ушкодження.

Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці.

ДТП сталася близько 18:00 четверга, 28 вересня, на вулиці Наумова. За фактом події правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілями Kia Sorento, Skoda Fabia та Renault Sandero.

Читайте також: В Україні зросла кількість ДТП із загиблими або травмованими дітьми - Білошицький

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій і пасажир Mitsubishi Lancer загинули, водій і пасажир Kia Sorento травмувалися.

Кримінальне провадження розпочате за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Як повідомляв Укрінформ, в Обухівському районі Київської області внаслідок зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою загинули троє людей. Серед загиблих – немовля.

Фото: Поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-