Київ готується до опалювального сезону, особлива увага - школам, дитсадкам і лікарням

Київ готується до опалювального сезону, особлива увага - школам, дитсадкам і лікарням

Укрінформ
Керівники теплопостачальних підприємств і організацій отримали розпорядження Ради оборони Києва забезпечити готовність підключення систем теплопостачання в об’єктах соціальної сфери.

Про це уТелеграміповідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Київ готується до опалювального сезону. Особлива увага, як завжди, приділена об’єктам соціальної сфери - закладам охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної і загальної середньої освіти, соціально-медичним установам тощо”, - зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

Він поінформував, що керівники теплопостачальних підприємств і організацій (незалежно від форм власності) отримали розпорядження Ради оборони Києва забезпечити готовність підключення систем теплопостачання в цих закладах.

Водночас начальник КМВА попросив керівників об’єктів соціальної сфери підготувати і подати відповідні заявки на включення систем теплопостачання.

Читайте також: Україна зможе більш-менш нормально пройти опалювальний сезон – експерт

“Діти в садочках і школах, поранені бійці в лікарнях – всі мають бути з теплом. І вчасно. Нас чекає ще одна непроста зима. Ворог знов буде намагатися занурити Київ у темряву і холод. Тому підготовка до опалювального сезону надважлива. Прошу усі відповідальні структури та їхніх керівників з особливою увагою виконати усі потрібні заходи» , - підкреслив Попко.

Як повідомляв Укрінформ, компанія «ДТЕК Енерго» до опалювального сезону відремонтувала 13 енергоблоків ТЕС, ще 7 - в процесі ремонту. Загалом в цьому році заплановано відремонтувати 27 енергоблоків, витрати на що перевищать 3,5 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-