У Києві запровадять нові перепустки на авто для пересування під час комендантської години

У Києві запровадять нові перепустки на авто для пересування під час комендантської години

Укрінформ
У Києві з 25 вересня вводяться перепустки нового формату на автомобілі для пересування містом під час комендантської години.

Про це у Телеграмі повідомляє Київська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

Заявки на отримання перепусток можна подавати з 4 вересня до Центрального управління Військової служби правопорядку, ідеться у повідомленні.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, “система перепусток повинна систематично оновлюватися, аби ними користувалися лише ті, хто відноситься до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади”.

Попко нагадав, що перепустки заборонено розміщувати під склом автомобіля або на іншому видному місці. Вони виключно пред’являються за вимогою правоохоронців чи військових. Згідно з процедурою, старі перепустки мають бути повернуті до Центрального управління Військової служби правопорядку.

“Мешканцям та гостям міста Києва нагадую - комендантська година є обов’язковою нормою в умовах воєнного стану. Тож будьте свідомими і не порушуйте правила”, - наголосив начальник КМВА.

Як повідомлялося, комендантська година в Києві триває із 00:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці та у громадських місцях та переміщатися транспортом без спецперепустки або пішки. Виходити можна, тільки щоб дійти до найближчого укриття у разі оголошення повітряної тривоги.

Фото: КМВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-