У Києві запустили чат-бот TinPet, який допоможе безпритульним тваринам знайти домівку

У Києві запустили чат-бот TinPet, який допоможе безпритульним тваринам знайти домівку

Укрінформ
Фахівці КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" до Дня безпритульних тварин запустили чат-бот TinPet, який допоможе потенційним господарям обрати домашнього улюбленця з притулку.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Київської міської державної адміністрації.

"Для того, щоб скористатись чат-ботом, необхідно знайти його в Telegram – вписати в пошук @TinPet_bot. Після цього потрібно зареєструватись і створити акаунт для пошуку улюбленця або пошуку домівки для тварини", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що працювали над проєктом представники комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини". Завдяки чат-боту притулки для тварин зможуть поширювати інформацію про своїх підопічних, що спростить прилаштування тварин. Наразі чат-бот працює в тестовому режимі, тому через технічні особливості один користувач може завантажити лише 3 анкети. 

Згідно зі стратегією підприємства, основний спосіб розв’язання проблеми безпритульних тварин у столиці - це комплекс заходів, зокрема, відлов тварин, їхня стерилізація і подальше прилаштування в родину, на що й спрямовано чат-бот.

Читайте також: ЗооПатруль: Як на Київщині рятують безпритульних і покинутих тварин

Водночас у КП КМЛВМ планують покращувати сервіс, тому закликають користувачів залишати відгуки про роботу чат-бота на електронну пошту: knifeach@gmail.com

Як повідомлялося, Міжнародний день безпритульних тварин відзначається щороку в третю суботу серпня. Він був започаткований в 1992 році за ініціативи неурядової організації — Міжнародне товариство з прав тварин (International Society for Animal Rights, ISAR) та за підтримки зоозахисних організацій більш ніж 150 країн світу. Відзначається в більш ніж 150 країнах, на 6 континентах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-