Застосунок Київ Цифровий оновив сервіс «Опитування»

Застосунок Київ Цифровий оновив сервіс «Опитування»

Укрінформ
Користувачі міського застосунку «Київ Цифровий» зможуть проходити кілька опитувань одночасно та переглядати їхні результати в режимі реального часу.

Про це інформує пресслужба Київської міської державної адміністрації з посиланням на керівника цифрової трансформації Києва та заступника голови КМДА Петра Оленича, передає Укрінформ.

«Застосунок Київ Цифровий оновив сервіс «Опитування». Відтепер у розділі електронної демократії користувачі зможуть покроково відповідати в комплексних опитуваннях із кількома гілками питань та ділитися власними побажаннями у відкритих запитаннях», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відтепер буде більше інформації про мету опитування, користувачі зможуть переглядати результати в реальному часі та проходити кілька опитувань одночасно.

«Навіть війна не може завадити містянам робити Київ краще. Електронні петиції, голосування за громадський бюджет, опитування, прямий зв’язок із владою міста – це тільки частина проєктів, що вже працюють, і ми раді продовжувати прислуховуватись до фідбеку кожного користувача Київ Цифровий», – наголосив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олег Половинко.

Водночас команда «Київ цифровий» доопрацювала сервіс «Рух транспорту», оновивши інформацію про інтервали руху потягів метро та схему метро з перейменованими назвами станцій.

У КМДА нагадують, що нова версія застосунку вже доступна для безплатного завантаження на смартфонах з IOS та Android.

Читайте також: У «Києві Цифровому» запустили опитування про культуру під час війни

Як повідомляв Укрінформ, у міському застосунку “Київ Цифровий” відтепер можна створювати одноразові QR-квитки з лімітованих проїзних, чинних до кінця місяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-