На монументі «Батьківщина-мати» зварюють пластини щита та Тризуба

На монументі «Батьківщина-мати» зварюють пластини щита та Тризуба

Фото
Укрінформ
Роботи над проєктом «Тризуб Батьківщини» виконуються за графіком, їх планують завершити до Дня Державного прапора України.

Про результати наради т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва, керівництва Національного музею історії України у Другій світовій війні та підрядників повідомляє пресслужба МКІП, передає Укрінформ.

«Важливо, щоб роботи на монументі були виконані якісно та відповідали всім нормам будівельного законодавства. Україна продовжує долати негативні наслідки комунізації та русифікації», – зауважив Карандєєв.

Читайте також: У Києві на «Батьківщину-мати» встановлюють Тризуб

Зазначається, що роботи на монументі у межах проєкту «Тризуб Батьківщини» виконуються згідно з графіком. Будівельники вже зашили площину щита металом, і наразі тривають роботи зі зварювання пластин щита та Тризуба. Проєкт планують завершити до Дня Державного прапора України.

Як повідомлялося, з щита монумента «Батьківщина-мати» 1 серпня зняли радянський герб, а 6 серпня замість нього встановили український Тризуб. Водночас монумент планують перейменувати на «Україна-мати».

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-