Нацгвардієць, якого збили на блокпосту у Києві, перебуває у реанімації

Нацгвардієць, якого збили на блокпосту у Києві, перебуває у реанімації

Укрінформ
Військовослужбовець Національної гвардії України, який постраждав унаслідок ДТП, яке сталося 25 липня у столиці, наразі знаходиться у реанімації.

Про це під час брифінгу поінформував тимчасово виконуючий обов'язки директора департаменту планування застосування Головного управління НГУ полковник Микола Уршалович, передає кореспондент Укрінформу.

«Унаслідок ДТП один військовослужбовець загинув на місці, другий отримав тяжкі травми і нині перебуває у реанімаційному відділенні у одній із лікарень Києва», - сказав Уршалович.

Уршалович зазначив, що це не перший випадок безглуздої смерті солдат під час несення служби на блокпостах.

Читайте також: Мер Харкова розповів про стан постраждалих у ДТП з тролейбусом

«Закликаю всіх громадян бути відповідальними. І всім, у кого є потреба у додатковому адреналіні, нагадую: «бригади наступу» чекають вас. Там ваша енергія буде спрямована на користь українського народу», - зазначив Уршалович.

Як повідомлялося, смертельна аварія сталася 25 липня 2023 року у Святошинському районі столиці.

Водій автомобіля Volkswagen, рухаючись Берестейським проспектом у комендантську годину, скоїв наїзд на військовослужбовців НГУ, які несли службу на блокпосту.

Унаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер, інший був госпіталізований у тяжкому стані. Окрім того, водій протаранив ще один автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.

Читайте також: ВРП продовжила відсторонення судді Тандира, який збив нацгвардійця на блокпосту

Наразі водію повідомили про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Слідчі дії тривають. Справу розслідують працівники столичної поліції.

Фото: Офіс генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-