У столиці триває капітальний ремонт 11 вулиць та розв’язок

У столиці триває капітальний ремонт 11 вулиць та розв’язок

Фото
Укрінформ
У столиці триває капітальний ремонт і реконструкція 11 вулиць та розв'язок.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“У столиці тривають ремонти доріг і шляхопроводів. Першочергово дорожники виконують роботи на тих об’єктах, що розпочали оновлювати ще до повномасштабного вторгнення. Адже верхній шар не було влаштовано, і це призводить до руйнування конструкції дорожнього одягу”, - йдеться в повідомленні.

Завершальний етап робіт триває на Кільцевій дорозі, а саме на ділянці від площі Одеської до вулиці Територіальної оборони. У напрямку Одеської площі вже влаштували верхній шар покриття.

Наразі тривають фінальні роботи в напрямку Жулянського шляхопроводу. Для верхнього шару використовують щебенево-мастиковий асфальтобетон, який має покращені характеристики й підвищену зносостійкість. Гарантія на нове покриття – п'ять років.

Читайте також: Рух громадського транспорту Повітрофлотським проспектом тимчасово змінять через ремонт

У рамках капітального ремонту Кільцевої дороги оновлюють і вулицю Композитора Лятошинського.

Нове покриття влаштовують на вулиці Ентузіастів. Зокрема, на проїжджій частині влаштували середній шар покриття й заасфальтували першу ділянку велодоріжки.

Також продовжується капітальний ремонт на проспекті Повітрофлотському. На вихідних влаштували нижній шар поблизу площі Севастопольської. Окрім того, дорожники оновлюють покриття тротуарів й облаштовують велодоріжки.

На реконструкції Дегтярівського шляхопроводу вже забетонували 52 палі з 88. Невдовзі виконають їхнє випробування, далі влаштують ростверки й розпочнуть споруджувати нові опори.

Також продовжуються капітальні ремонти проспекту Володимира Івасюка, вулиці В’ячеслава Липинського, вулиці Татарської, вулиці Олександра Довженка, реконструкції вулиці Трускавецької та розв’язки на перетині вулиць Полярної і Богатирської.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві за пів року облаштували 11 кільцевих розв’язок.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-