Збитки майже на два мільйони: посадовця Київавтодору відправили під домашній арешт

Збитки майже на два мільйони: посадовця Київавтодору відправили під домашній арешт

Укрінформ
Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному у службовій недбалості заступнику директора комунальної корпорації «Київавтодор».

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомила в Телеграмі.

Відповідним рішенням суд у повному обсязі задовольнив клопотання прокурорів.

Ухвала діятиме до 6 вересня поточного року. Згідно з нею, на підозрюваного також покладений обов’язок носити електронний засіб контролю, прибувати до слідчого, прокурора або суду за першою вимогою та повідомляти їм про зміну місця свого проживання.

Також фігурант зобов'язаний здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон й утримуватися від спілкування з працівниками Київавтодору, підрядної організації та комунального підприємства, яке очолював до того, як обійняти свою поточну посаду.

Читайте також: Мера Рівного суд позбавив права обіймати посаду впродовж року - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня колишньому директору одного зі столичних комунальних підприємств – нині заступнику директора Київавтодору оголосили про підозру у службовій недбалості, що призвела до майже 2 млн гривень збитків.

Посадовцеві інкриміноване вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-