КМВА ухвалила рішення щодо розвантаження низки доріг у столиці

КМВА ухвалила рішення щодо розвантаження низки доріг у столиці

Фото
Укрінформ
Київська міська військова адміністрація ухвалила низку рішень щодо розвантаження важливих дорожніх артерій, через ремонти яких ускладнене автомобільне сполучення в місті.

Як передає Укрінформ, про це КМВА повідомляє у Телеграмі.

"Плановий ремонт дорожнього покриття, шляхопроводів та мостів суттєво ускладнив автомобільний рух в кількох районах столиці. Особливо труднощі виникли зі сполученням правого та лівого берегів Дніпра. Для покращення комфорту киян та в безпекових цілях деякі важливі дорожні артерії Києва мають бути розвантажені", - наголосив голова КМВА Сергій Попко.

Тому, зазначив він, військова адміністрація столиці визначила завдання, аби від 4 липня на Парковій дорозі та Дніпровському узвозі ремонтні роботи проводилися лише в нічний час, а протягом дня транспорт буде курсувати вільно.

Крім того, ремонт шляхопроводу біля станції метро "Лівобережна" завершать раніше запланованих строків – до кінця цієї доби.

Читайте також: На столичних ярмарках заборонили продавати швидкопсувні продукти

Як додав Попко, ремонт на проспекті Романа Шухевича перед Північним мостом переведений в режим цілодобової роботи і має бути завершений протягом цього місяця.

"В умовах воєнного стану, можливість вільно пересуватися містом (не в комендантську годину) – це один важливих чинників безпеки звичайних киян і військових", - заявив начальник КМВА.

Як повідомляв Укрінформ, системи автоматизованого відкриття укриттів планують поступово запровадити по всьому Києву.

Фото: КМВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-