У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл»

У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл»

Фото
Укрінформ
У столиці відбулося відкриття стежки для бігу, скандинавської ходьби та їзди на гірському велосипеді - «Труханів трейл».

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

«Ми знаємо, яким великим є запит киян на відпочинок, зокрема активний, на лоні природи. На жаль, через воєнний стан доступ до наших лісів зараз обмежений. «Труханів трейл» – це гарна альтернатива заміському відпочинку, адже маршрут проходить через чудову природу Труханового острову і дає можливість відчути себе десь далеко за містом. Запрошуємо киян та гостей столиці в це мальовниче місце, щоб відкрити Труханів острів по-новому», – сказав директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл» / Фото: КМДА

Читайте також: У Пирогові відкрилася виставка за мотивами фільму «Памфір»

Очільниця Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан зазначила, що облаштування маршруту створює ще більше можливостей для занять спортом на відкритому повітрі.

«Для представників бігової спільноти це надзвичайно цінно, що з‘являються нові добре облаштовані стежки для активного відпочинку. Тому запрошую всіх охочих на нові маршрути. Діліться своїми враженнями та вносьте свої пропозиції, чим доповнювати наші локації, щоб вони були максимально комфортними для вас», – закликала Хан.

Маршрут трейлу проходить через озера, дубові та соснові ліси, піщані пляжі. Також він містить кілька ефектних фотозон і зручних місць для відпочинку.

Читайте також: В Україні запустили програму єОздоровлення

Вирушити на прогулянку трейлом можна з однієї із двох стартових точок – біля Пішохідного або Північного мосту. Протяжність «жовтого» маршруту – 11,4 км, «синього» – 8,7 км. Маршрут передбачає наявність громадських вбиралень, пунктів медичної допомоги і муніципальної охорони на старті та фініші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-