У столиці провели тренування на випадок надзвичайної ситуації на Київській ГЕС

У столиці провели тренування на випадок надзвичайної ситуації на Київській ГЕС

Фото
Укрінформ
У Києві відпрацювали дії на випадок надзвичайної ситуації на Київській ГЕС - залучили близько 250 працівників різних служб.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“Сьогодні в Києві провели штабне тренування всіх залучених служб міста, на якому відпрацювали оперативні дії в разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспорудах Дніпровського каскаду (Київській ГЕС/ГАЕС). Усього до тренувань залучили понад 250 учасників”, - йдеться в повідомленні.

У столиці відпрацювали дії на випадок надзвичайної ситуації на Київській ГЕС / Фото: КМДА, Олексій Самсонов

Зазначається, що це вже другі масштабні навчання у столиці з початку року, що стосуються дій на випадок підтоплень чи пошкоджень гідроспоруд.

"Усвідомлюючи ризики, маємо мобілізуватись, відпрацювати механіку взаємодії між різними підрозділами, перевірити техніку, шляхи інформування населення тощо. Враховуючи те, що у випадку надзвичайної ситуації в зону підтоплення можуть потрапити пʼять районів, то інші пʼять працюватимуть із ними в режимі взаємної допомоги. За кожним із районів буде закріплений район-партнер", – сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Читайте також: У столиці пройшли навчання з надання допомоги при масовому ураженні хімікатами

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області після підриву росіянами Каховської ГЕС залишаються підтопленими 20 населених пунктів, із них 17 - на тимчасово захопленій території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-