У підозрюваної в ДТП депутатки Київради на два місяці вилучили права

У підозрюваної в ДТП депутатки Київради на два місяці вилучили права

Укрінформ
У депутатки Київської міської ради, яку підозрюють у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди у стані наркотичного сп’яніння з тяжкими наслідками, на 2 місяці вилучили посвідчення водія.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

«За клопотанням Київської міської прокуратури суд на 2 місяці обмежив право керування транспортним засобом підозрювану у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп’яніння з тяжкими наслідками депутатку Київради», - ідеться в повідомленні.

Рішення виніс Шевченківський районний суд Києва у середу, 24 травня.

Суд також постановив вилучити у підозрюваної посвідчення водія та здати на зберігання слідчому на час тимчасового обмеження.

Як повідомляв Укрінформ, дорожня пригода сталася 27 листопада 2022 року у Києві.

Підозрювана, керуючи автомобілем марки Volkswagen Polo в стані наркотичного сп’яніння, рухалася по проспекту Бандери у напрямку вулиці Богатирської.

Читайте також: На Київщині затримали водія-втікача, який збив 4-річну дитину

Наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу, жінка, усвідомлюючи, що стан, у якому вона перебуває, впливає на її увагу і реакцію, не змогла оцінити зміну дорожньої обстановки та здійснила наїзд на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

23 травня суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці. Прокуратура буде його оскаржувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-