У Києві встановлять 630 нових точок оповіщення населення

У Києві встановлять 630 нових точок оповіщення населення

Укрінформ
У Деснянському районі столиці протестували 15 нових систем оповіщення, а всього до запуску готується 630 точок.

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА, про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час зустрічі з партнерами з Нідерландів.

"Загалом у Києві передбачено встановити 630 точок сповіщення. Сьогодні ці роботи не припиняються, і ми будемо вдячні за допомогу у цих напрямах також», – сказав він.

За словами Поворозника, у Деснянському районі столиці вже протестували перші об’єкти реконструйованої системи – 15 точок оповіщення.

Він зауважив, що системи цивільного захисту в Києві продовжують удосконалювати: за минулий рік кількість захисних споруд цивільного захисту в місті збільшили на 398 укриттів, зокрема, завдяки модернізації найпростіших укриттів.

Зазначається, що окрему увагу під час зустрічі з нідерландськими партнерами приділили відновленню житлово-комунальної сфери: електро-, водо-, теплопостачання та інших комунальних сервісів столиці.

Читайте також: Оновлена система оповіщення може працювати тиждень без електрики - Кличко

Як повідомлялося, відбулася зустріч першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника із заступницею голови економічного відділу посольства Королівства Нідерландів Айрою Айсенбранд та керівником кластеру нідерландських компаній "Відбудова України" Русланом Щербиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-