Столиця прихистила 42 тисячі дітей-переселенців — КМДА

Столиця прихистила 42 тисячі дітей-переселенців — КМДА

Укрінформ
Столична влада планує посилити психологічну допомогу дітям - переселенцям, яких у Києві наразі перебуває понад 42 тисячі.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник під час зустрічі з партнерами із Нідерландів, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«Місто дивиться у майбутнє, і ми вже сьогодні прогнозуємо, які саме галузі мають адаптуватися до нинішніх умов. Сьогодні наш пріоритет – це медицина і реабілітація... Окремий напрям – це психологічна допомога дітям, які пережили страхи війни. Адже вже зараз у столиці проживають понад 42 тисячі дітей внутрішньо переміщених осіб, серед яких багато хто такої допомоги потребує», - сказав він.

Також Поворозник підкреслив, що місто опікуватиметься й військовослужбовцями. Зокрема, йдеться про покращення надання послуги з протезування та подальшу реабілітацію.

Читайте також: Верещук пропонує створити при ОВА координаційні центри з підтримки переселенців

Як повідомлялося, експерти не виключають, що у Києві до 100 тис. військовослужбовців можуть потребувати реабілітації після поранення чи повернення з фронту, психологічної допомоги потребуватимуть і члени їх сімей.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-