Влада Києва просить утриматися від масових зібрань та заходів на Водохреще

Влада Києва просить утриматися від масових зібрань та заходів на Водохреще

Укрінформ
Влада Києва напередодні Водохреща нагадує про необхідність дотримуватися заходів безпеки та обмежень, які діють в умовах воєнного стану, та просить утриматися від проведення масових зібрань та заходів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Як ідеться у зверненні міської влади до релігійних організацій, зважаючи на військову агресію рф щодо України, проведення будь-яких масових заходів та зібрань, зокрема релігійних, може бути використано країною-агресором або радикальними угрупуваннями з метою вчинення провокацій стосовно вірян та пересічних громадян, задля дестабілізації соціальної та релігійної ситуації у Києві.

Разом з тим, аби уникнути травмування та інших небезпечних ситуацій, місто організує чергування рятувальників на традиційних для Водохреща локаціях.

Утім містян наполегливо закликають цьогоріч відмовитися від купання у водоймах на Водохреще.

Читайте також: Епіфаній на Водохреще служитиме у Київській Лаврі

Як повідомляв Укрінформ, 11 січня очільниця об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк заявила, що здійснювати обряд Водохреща в Чорному морі біля пляжів Одеси цьогоріч небезпечно через дрейфуючі якірні міни. Тому місцевій владі належить узгодити їх із військовим командуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-