У Києві відкрили автоковоркінг на випадок вимкнення світла

У Києві відкрили автоковоркінг на випадок вимкнення світла

Фото
Укрінформ
Мережа супермаркетів "Сільпо" на вул. Березневій у Києві відкрила перший автоковоркінг, де містяни зможуть працювати з автівок під час відсутності світла в місті.

Про це йдеться в релізі, переданому Укрінформу.

"Коли на роботі чи вдома немає світла, українці їдуть шукати його в інші райони або намагаються працювати просто з автівок. На жаль, зв’язок у таких випадках не завжди стабільний. Тож ми обладнали паркінг магазину на вул. Березневій, 12-А системами Starlink, щоб наші гості могли приїжджати туди й спілкуватися та працювати онлайн без обмежень", - зазначила директорка з маркетингу мережі супермаркетів "Сільпо" Катерина Огуряєва.

За її словами, автоковоркінг стане унікальним для України форматом, тож його планують запустити і в інших маркетах мережі.

Також зазначається, що у магазинах облаштована електрогенераторами, зокрема, кияни у 172 маркетах можуть зарядити свої гаджети, попрацювати зі стабільним зв’язком та інтернетом і погрітися.

Як повідомляв Укрінформ, в Офісі Президента поінформували про запуск бота-помічника для пошуку "пунктів незламності", що міститиме відомості про приватні заклади, які дозволяють відвідувачам заряджати гаджети на випадок вимкнення світла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-