Душили та пограбували матір військовополоненого - у столиці затримали двох чоловіків

Душили та пограбували матір військовополоненого - у столиці затримали двох чоловіків

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали двох чоловіків за розбійний напад на матір українського захисника, який перебуває в полоні у російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора

«За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури затримано двох чоловіків за фактом розбійного нападу, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст.187 Кримінального кодексу України)», — ідеться в повідомленні.

Так, о 13:50 25 жовтня до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що в хостелі, де вона працює адміністратором, невідомий чоловік схопив її за горло та почав душити до втрати нею свідомості. Прийшовши до тями, потерпіла виявила відсутність грошових коштів сумою близько 380 тисяч гривень, які зберігала в себе.

Встановлено, що син потерпілої, який працює прикордонником, з 24 лютого перебуває в полоні у загарбників, у зв’язку з чим жінка отримувала від держави соціальні виплати. Ці кошти вона планувала помістити на депозитний рахунок у банку.

Читайте також: У Києві викрили банду, яка пограбувала поштове відділення на 90 мільйонів гривень

За результатами невідкладних слідчих дій правоохоронці встановили та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України двох чоловіків, які проживали у згаданому хостелі. Під час огляду у ванній кімнаті були виявлені та вилучені гроші потерпілої.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру й обрання запобіжних заходів.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області поліцейські затримали чоловіка, який удруге напав на місцеву фінансову установу.

Фото: gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-