У Києві проходить міжнародний форум волонтерів «Взаємодія без кордонів»

У Києві проходить міжнародний форум волонтерів «Взаємодія без кордонів»

Укрінформ
Волонтери на міжнародному форумі "Взаємодія без кордонів" у Києві радяться, як побороти бюрократичні перепони

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Головна мета наша - зменшити кількість перешкод на шляху волонтера. Головні перешкоди, які ми зараз бачимо, з'являються на кордоні між державною владою і роботою волонтера. Є багато перепонів, це і бюрократичні різні питання, такі як дозволи, обмеження... Я сподіваюсь, що підсумком цього форуму стане звернення до Кабінету Міністрів, Верховної Ради, а також до апарату Президента з ініціативою внести мораторій на перевірки благодійних організацій і на спрощення різних контролюючих механізмів", - сказав під час відкриття співорганізатор форуму Анатолій Полковніков.

Форум триватиме 26 та 27 серпня. Головними темами будуть: фінансування волонтерської діяльності, захист прав та інтересів волонтерських і благодійних організацій; налагодження комунікації між волонтерськими, благодійними, громадськими організаціями та державними інстанціями; професійний розбір питань щодо отримання дозволу на перетин кордону; висвітлення теми щодо реєстрації волонтерів у податковому реєстрі та інші.

Спікерами форуму будуть представники багатьох відомств та профільних міністерств.

Читайте також: Волонтери допомогли евакуювати з Херсонщини 84 людини

Як повідомлялося, у Києві 22 серпня відбувся форум «Захисники. Перекличка» у межах V Міжнародного ветеранського та волонтерського форуму «Там, де ми – там Україна».

Фото: Фейсбук Взаємодія без кордонів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-