У Києві під час комендантської години затримали рецидивіста - проривався через блокпост

У Києві під час комендантської години затримали рецидивіста - проривався через блокпост

Укрінформ
У Києві під час комендантської години бійці Національної гвардії України затримали зловмисника-рецидивіста, який намагався прорватися через блокпост, змусивши військових відкрити вогонь.

Як передає Укрінформ, про це Нацгвардія повідомляє в Телеграмі.

Зазначається, що подія сталася близько опівночі. Під час несення служби на одному з блокпостів столиці нацгвардійці помітили автомобіль, який на великій швидкості намагався проїхати через пропускний пункт.

На вимогу військовослужбовців водій не зупинився і спричинив наїзд на протитанкові їжаки та засоби для примусової зупинки автотранспорту.

Після двох попереджувальних пострілів нацгвардійці відкрили вогонь по автомобілю порушника, що змусило його зупинитися. Чоловік покинув транспорт і почав втікати з місця події.

Бійці Нацгвардії знайшли та затримали правопорушника. Ним виявився неодноразово судимий за кримінальні злочини громадянин України, який імовірно викрав транспортний засіб і намагався знайти сховок на нічних вулицях Києва. Зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: Від 100 до 500 доларів: загарбники беруть гроші за пропуск машин на блокпосту у Василівці

Затриманого передали слідчо-оперативній групі Національної поліції для подальшого з'ясування всіх обставин.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Національної поліції, від початку повномасштабного вторгнення росії рівень злочинності в Україні впав у середньому на 30 – 40%, у деяких областях – на 50%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-