Київський центр гендерної рівності пропонує психологічну допомогу постраждалим від дій росіян

Київський центр гендерної рівності пропонує психологічну допомогу постраждалим від дій росіян

Укрінформ
Психологи Київського міського центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству готові надавати психологічну підтримку постраждалим від дій російських загарбників і тим, хто став свідками злочинів військових рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

За словами заступника голови КМДА Марини Хонди, новини з територій, які були тимчасово захоплені ворогом, просто жахають, "розстріли мирних жителів, катування, зґвалтування, мародерство – це все і є тим самим "рускім міром".

"Крім цього всього, окупанти лишили по собі і ще одну серйозну проблему, яку потрібно вирішувати якомога швидше. Це величезна кількість психологічних травм, спричинених діями окупантів. Особливої підтримки зараз потребують жінки, що постраждали від сексуального насильства російських солдат. Психологи нашого центру готові надавати психологічну підтримку усім, хто її потребує", - запевнила Хонда.

Вона додала, що дуже важливо не боятися і не соромитися та звертатися за підтримкою і допомогою до фахівців, адже підтримка професійного психолога у таких ситуаціях справді потрібна.

Служба Телефону довіри Київського міського центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству працює цілодобово – 044-272-15-00 (з мобільного) та 15-00 (зі стаціонарного). Усі дзвінки є безкоштовними та анонімними.

Як повідомляв Укрінформ, українські захисники звільнили від російських загарбників Київську область. Світ облетіли кадри убитих загарбниками мирних жителів Бучі, Ірпеня, Гостомеля та інших населених пунктів. Серед уже знайдених жертв воєнних злочинів російських військ є зґвалтовані жінки, яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоуправління, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох з них зв'язані руки, є сліди катувань, вбиті вони пострілами у потилицю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-