Спускають на парашуті: росіяни застосували у Києві новий вид снарядів

Спускають на парашуті: росіяни застосували у Києві новий вид снарядів

Укрінформ
У столиці у п’ятницю було вперше зафіксовано застосування російськими загарбниками нового виду снарядів – їх спустили на місто на парашуті.

Про це радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко поінформував під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Хотів би повідомити, що вчора у Києві вперше був зафіксований факт використання нового виду снарядів – був випущений з російської системи реактивного залпового вогню снаряд, який спускався на парашуті на місто Київ. Це - приклад того, що ось навіть таку зброю… це – бомби, які спускаються на парашутах, які (загарбники – ред.) випускають по мирному Києву», - сказав радник глави МВС.

Він уточнив, що правоохоронці бачать, що росіяни використовують уже всі засоби війни, у тому числі - найжорстокіші, проти цивільного населення України.

«І бомблять, і стріляють, у житлові квартали Харкова, Чернігова, Києва, Маріуполя, інших міст, що не має під собою здорового глузду, окрім ненависті до української нації», - уточнив він.

Геращенко зазначив, що наразі українці борються за Європу і увесь цивілізований світ.

«Тому, будь ласка, допомагайте нам зброєю, гуманітарною допомогою, уведіть нові, більш жорстокі санкції, такі як повна заборона на торгівлю з рф», - заявив він.

З 24 лютого в Україні триває широкомасштабне вторгнення рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-