Чоловік із гранатою намагався пройти на станцію метро «Славутич»

Чоловік із гранатою намагався пройти на станцію метро «Славутич»

Укрінформ
Правоохоронці столичної підземки затримали чоловіка з гранатою при спробі зайти із боєприпасом на станцію метро "Славутич", яка є бомбосховищем для громадян.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної поліції України.

«При перевірці документів на вході до станції метро «Славутич» поліцейські виявили чоловіка, який намагався занести на територію станції боєприпас. Злочинець тримав гранату Ф1 та запал до неї у звичайному пакеті. На місце події прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група, яка зафіксувала подію та затримала фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, затриманий виявився киянином, 1980 року народження.

Слідчий відділ управління поліції у метрополітені за погодженням із Подільською окружною прокуратурою повідомив фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – носіння, зберігання чи придбання бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв.

Санкція цієї статті ККУ передбачає до семи років позбавлення волі.

24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну із Україною. Російські війська дев'ятий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети поцілюють у житлові будинки. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-