У Департаменті транспортної інфраструктури та Київавтодорі проходять обшуки - КМДА

У Департаменті транспортної інфраструктури та Київавтодорі проходять обшуки - КМДА

Укрінформ
У Департаменті транспортної інфраструктури та КК «Київавтодор» тривають обшуки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

"Сьогодні, 8 липня, у приміщеннях Департаменту транспортної інфраструктури КМДА та Комунальної корпорації «Київавтодор» слідчі Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокурора Офісу Генеральної прокуратури проводять обшуки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Департаменті, обшуки проводяться на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва в рамках кримінального провадження щодо закупівлі техніки КК «Київавтодор».

Читайте також: ДБР оголосило підозри чиновникам у справі «Кузні на Рибальському»

Департамент та комунальна корпорація у межах та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, надали всі документи, необхідні для всебічного й повного розслідування.

Справа, яку розслідують у ДБР, стосується закупівлі техніки для КК «Київавтодор». Зокрема, машин для внесення рідких хлоридів. Їх закупівлі були виконані за процедурою офіційних публічних закупівель.

У Департаменті транспортної інфраструктури запевняють, що діяльність департаменту та підпорядкованих йому комунальних підприємств прозора, тож об’єктивна і неупереджена перевірка встановить істину.

Читайте також: У приміщеннях ритуальної служби на Лісовому кладовищі столиці проходять обшуки

Як повідомлялося, Державна фіскальна служба 22 червня провела обшуки в «Київпастранс» за фактами ухилення від сплати податків та привласнення бюджетних коштів. У КМДА зазначили, що правоохоронці вчетверте приходили до структурного підрозділу «Київпастрансу» по ті документи, які вже були надані на першу вимогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-