«Київтеплоенерго» спростувало інформацію про продаж спецперепусток

«Київтеплоенерго» спростувало інформацію про продаж спецперепусток

Укрінформ
КП «Київтеплоенерго» спростувало інформацію про причетність працівників підприємства до торгівлі в мережі Інтернет фейковими спецперепустками для проїзду у громадському транспорті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КП «Київтеплоенерго».

За результатами оперативної перевірки підприємство з’ясувало, що продавці нелегальних фейкових перепусток не є його працівниками, а перепустки, які пропонують на дошках оголошень в мережі, є минулорічними.

Щоб унеможливити будь-які зловживання, на підприємстві запроваджено додаткові заходи для підвищення контролю за використанням спецперепусток. Після завершення карантинних обмежень спецперепустки КП «Київтеплоенерго» підлягають обов’язковому поверненню. Перепустку працівник має повернути персонально.

Читайте також: У столиці штрафуватимуть за недотримання карантину в офісах

КП «Київтеплоенерго» як підприємство критичної інфраструктури 2 квітня отримало спецперепустки для проїзду персоналу в громадському транспорті. Щоб забезпечити перепустками персонал до понеділка, 5 квітня, упродовж суботи та неділі триває заповнення бланків перепусток і їхнє оформлення згідно зі встановленим порядком.

Як відомо, спеціальна перепустка для проїзду в громадському транспорті дійсна лише за умови пред’явлення службового посвідчення, або паспорта, або посвідчення водія та наявності у особи засобів індивідуального захисту та оплаченого проїзду.

Департамент транспортної інфраструктури звернувся до правоохоронців через оголошення в інтернеті щодо продажу спецквитків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-