У мережі продають спецквитки на транспорт у Києві – столична влада звернулась до поліції

У мережі продають спецквитки на транспорт у Києві – столична влада звернулась до поліції

Документ
Укрінформ
Департамент транспортної інфраструктури КМДА звернувся до Головного управління Нацioнальної поліції через оголошення щодо продажу в мережі Інтернет спецквитків для проїзду у громадському транспорті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслжба КМДА.

Зазначається, що розпочалась видача спецквитків на проїзд у громадському транспорт, і одразу в мережі Інтернет почали з’являтися оголошення про їх продаж.

У департаменті наголосили, що спецквитки безкоштовно видаються тим організаціям, які забезпечують життєдіяльність країни та міста – це медичні працівники, правоохоронці, працівники житлово-комунальної сфери, робітники супермаркетів та аптек, соціальні працівники тощо.

Як повідомляв Укрінформ, столична влада підготує близько 400 тисяч спецперепусток, щоб організувати обмежений доступ громадян в транспорт з 5 до 16 квітня.

Читайте також: У Києві з понеділка курсуватимуть не всі маршрутки - перевізники

КМДА оприлюднила Порядок отримання спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті під час локдауну. Згідно з ним, спецперепустки будуть видаватися виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

З понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-