Посилення карантину: у столичному метро розповіли, як перевірятимуть спецперепустки

Посилення карантину: у столичному метро розповіли, як перевірятимуть спецперепустки

Укрінформ
Проїзд у Київському метрополітені з 5 квітня буде дозволений лише за наявністю спецперепустки, яку зможуть отримати працівники критичної інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це повідомила заступниця директора КП «Київський метрополітен» Наталка Макогон в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Метрополітен і наземний транспорт, ми будемо працювати за спецперепустками, перевозити тільки працівників критичної інфраструктури. Відповідно працівники таких підприємств за ці дні отримають перепустки, для того щоб дістатися до місць роботи», - зазначила вона.

За словами представниці метрополітену, підземка працюватиме в звичайному режимі. «У нас будуть ходити потяги так, як і сьогодні ходять. Ми будемо перевозити людей, але пропуск цих людей буде виключно за спецперепустками», - наголосила вона.

Читайте також: У Києві за добу1150 випадків коронавірусу, 44 хворих померли

Макогон зауважила, що на входах до станцій підземки чергуватимуть поліцейські та чергові по станції, які перевірятимуть та запускатимуть тільки тих людей, які матимуть спецперепустки.

«Функціонування спецперепусток жодним чином не впливає на оплату проїзду. І закликаю людей підготувати засоби оплати проїзду і користуватися максимально безконтактними способами оплати проїзду», - додала вона.

Як повідомлялося, у зв'язку зі зростанням захворюваності та смертності від коронавірусу Київ із понеділка, 5 квітня, запроваджує більш суворі обмеження.

За словами мера Києва Віталія Кличка, з понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто, виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

В Україні за минулу добу зареєстровано 17 569 випадків зараження коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-