У Києві обстріляли швидкісний трамвай

У Києві обстріляли швидкісний трамвай

Фото
Укрінформ
У Києві невідомі обстріляли увечері 31 жовтня швидкісний трамвай.

Про це повідомив гендиректор комунального підприємства "Київпастранс" Дмитро Левченко на своїй сторінці у Facebook.

“23:00. Постріли на лінії швидкісного. Якби випадково не завадила металева перетинка за склом - були б і людські жертви... На щастя, ніхто не постраждав, окрім нашого з вами транспорту”, - написав він і опублікував фотографії пошкодженого трамвая.

За словами Левченка, випадком уже займаються правоохоронці.

"Дії правопорушників, які пошкодили швидкісний трамвай, поліція кваліфікувала як хуліганство", - йдеться у повідомленні відділу комунікацій поліції Києва.

За даними поліції, вночі до правоохоронців від чоловіка надійшло повідомлення про те, що на вулиці Семеренка він чув постріли у момент руху швидкісного трамвая до депо. На виклик відразу прибули екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Слідчі внесли відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Фото: facebook Дмитра Левченка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-