На День захисника готують культурний проєкт

На День захисника готують культурний проєкт "Мужні та незламні"

Укрінформ
У Києві на Співочому полі відбудеться культурно-мистецький проєкт "Мужні та незламні", який присвячений до Дня захисника України.

Про це повідомила заступник директора Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень (КМЦНТКД) Жанна Румко на пресконференції в Укрінформі.

“14 жовтня на сьогоднішній день є дуже важливим. Він увібрав у себе три святкових події – День захисника України, свято Покрови і День козацтва. Тому власне дуже приємно, що саме в цей день нами відзначатимуться ці свята на Співочому полі… Ми цим святом будемо підкреслювати усі події, будемо дякувати усім захисникам України. І також буде молитва, як для свята Покрови, так і для наших захисників. Я думаю, це буде дуже відповідальним моментом”, - сказала Румко.

Румко зазначила, що на відвідувачів заходу чекає дуже цікава програма, зокрема яскрава концертна програма «Мужні та незламні» за участю різних колективів.

У програмі заходу також будуть показові виступи представників бойових мистецтв та самооборони.

Читайте також: У День захисника по всій Україні пройдуть близько 300 заходів

Під час свята будуть виступати кінологи.

Також святкова програма матиме тематичні виставки художників та майстрів образотворчого мистецтва, майстер-класи для дітей та дорослих з видатними майстрами образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, патріотичні квести.

На території фестивалю передбачена сімейна зона відпочинку та зона фудкорту.

Захід розпочнеться о 12:30 на Співочому полі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-