Під Києвом поліція ліквідувала іноземця, який поранив двох спецпризначенців

Під Києвом поліція ліквідувала іноземця, який поранив двох спецпризначенців

Фото
Укрінформ
Під Києвом поліцейські під час спецоперації ліквідували зловмисника, який стріляв у правоохоронців.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

“У ході затримання правопорушника, котрий десять днів тому на Оболоні стріляв у спецпризначенців, вогнепальні поранення отримали двоє працівників КОРДу. Їх доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу”, - йдеться в повідомленні.

Операція із затримання стрілка проводилася вранці у середу в селі Хотянівка Київської області.

«Поліцейські активно працювали над встановленням зловмисника, який під час перевірки документів стріляв у спецпризначенців. Тож після комплексу оперативних заходів і слідчих дій нам вдалося встановити особу правопорушника. Це - громадянин Грузії, який засуджений на території іншої держави до 22-х років позбавлення волі за створення банди, викрадення людей і зберігання вогнепальної зброї. Згодом ми з‘ясували, що він може переховуватися у селі Хотянівка на Київщині. За погодженням із прокуратурою була спланована спецоперація для його затримання», - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, який перебуває на місці події.

За його словами, до будівельного вагончика, де він міг перебувати, прибули правоохоронці на поліцейському авто і запропонували здатися, однак зловмисник почав стріляти у правоохоронців із двох пістолетів. «У відповідь поліцейські застосували табельну зброю і ліквідували стрільця. При цьому правопорушник поранив двох спецпризначенців, їх доставили у лікарню для надання необхідної допомоги», - поінформував Крищенко.

Читайте також: На Львівщині грабіжники зі зброєю напали на фермера-іноземця

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київської області.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-