Жетонам у київському метро лишилося 155 днів: автомати продажу відключають

Жетонам у київському метро лишилося 155 днів: автомати продажу відключають

Укрінформ
У столичному метро почали відключати автомати для продажу жетонів.

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен".

"До #безжетонів лишилося 155 днів і наша техніка направляється на більш ніж заслужений відпочинок. Дякуємо, що уже користуєтесь сучасними засобами оплати, економлячи свій час та кошти", - йдеться у повідомленні.

У метрополітені нагадали, що при поповненні картки метро на 50 поїздок кожна коштує 6,5 грн, а після використання поїздок ви можете повернути картку в касу та отримати заставну вартість.

Для разової поїздки можна скористатися безконтактною банківською карткою на жовтому турнікеті або придбати картку на одну поїздку.

Також у столиці впроваджується система єдиного квитка. Турнікети з відповідними позначеннями уже працюють на всіх станціях. Придбати новий засіб оплати можна на центральних станціях підземки. Оператором проекту є КП "ГІОЦ".

Читайте також: Київ повністю перейде на е-квиток з 1 листопада

Як повідомляв Укрінформ, електронний квиток запрацює на повну на всіх видах муніципального транспорту з 1 листопада цього року.

Крім цього, у Київському метрополітені жетонами можна буде користуватися до 31 жовтня. Далі - тільки електронні засоби оплати (Закон України про електронний квиток та розпорядження КМДА щодо впровадження автоматичної системи оплати проїзду).

Фото: facebook.com/kyivmetro

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-