Зеленський перепросив киян за незручності, пов'язані з інавгурацією

Зеленський перепросив киян за незручності, пов'язані з інавгурацією

Відео
Укрінформ
Новообраний президент Володимир Зеленський попросив вибачення у киян і гостей столиці через транспортні незручності у зв'язку з інавгурацією, яка відбудеться у понеділок, 20 травня.

Відеозвернення він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі! Ви знаєте вже, що інавгурацію Президента України призначено на 20 травня. Ви пам'ятаєте всі, що ми наполягали, щоб інавгурація пройшла саме 19-го, щоб це був вихідний день, щоб не створювати проблеми і транспортні затори для киян. ... Але я хочу вам сказати, що буде достатньо багато іноземних гостей, тому значну частину Києва буде перекрито. ...Вибачте, будь ласка. Вибачте нас, вибачте Верховну Раду", - сказав Зеленський.

Водночас він додав, що "Рада створила незручності нам, ми - обіцяю - зробимо їм".

Раніше політичний радник Зеленського Дмитро Разумков заявив, що 20 травня, в день інавгурації новообраного президента України, центр Києва не перекриватимуть.

Читайте також: У Києві обмежать рух в день інавгурації Зеленського: список вулиць

Проте згодом поліція Києва поінформувала, що рух транспортних засобів у столиці напередодні та в день інавгурації буде тимчасово обмежений "у зв’язку з прибуттям численних міжнародних делегацій та гостей". Також надано список столичних вулиць, які планується перекрити.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада призначила інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського на понеділок, 20 травня. Урочистості розпочнуться о 10.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-