"Замінування" Кабміну, аеропорту та трьох вокзалів — вибухівки не знайшли

Укрінформ
Правоохоронці перевірили будівлю Верховної Ради, Кабінету міністрів, аеропорт "Київ", Центральний залізничний вокзал, Центральний автовокзал та Дарницький залізничний вокзал, вибухівки не виявлено.

Про це повідомляє поліція Києва.

"На цей час усі об’єкти перевірені. Жодних вибухових речовин не виявлено. У ході перевірки проводилася евакуація громадян: Центральний автовокзал – 250 осіб, Дарницький та Центральний залізничні вокзали – 700 та 1200 осіб відповідно", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці встановлюють особу, яка здійснила неправдиве повідомлення. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років ув’язнення.

Читайте також: У Києві шукають бомби у Кабміні, аеропорту та трьох вокзалах

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці у п'ятницю отримали на електронну пошту інформацію про "замінування" Верховної Ради, Кабінету міністрів, аеропорту "Київ", Центрального залізничного вокзалу, Центрального автовокзалу та Дарницького залізничного вокзалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-