На новорічні свята у Києві чергуватимуть 400 рятувальників

На новорічні свята у Києві чергуватимуть 400 рятувальників

Фото
Укрінформ
З метою підвищення оперативної готовності до дій у разі загрози або виникнення пожеж чи аварій під час новорічних та різдвяних свят рятувальники ДСНС України працюватимуть у посиленому режимі.

Про це йшлося під час інструктивної селекторної наради у Головному управлінні під головуванням керівництва ДСНС України, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у м. Києві.

«Під час проведення заходів структурні та підпорядковані підрозділи Головного управління переведені на посилений варіант несення служби, а оперативно-службова діяльність підрозділів здійснюватиметься у режимі підвищеної готовності. Щоденно протягом доби для забезпечення пожежної і техногенної безпеки у Києві чергуватиме 400 чоловік особового складу та 90 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Рятувальники попереджають про сніг, сильний вітер та ожеледицю

Зазначається, що під час наради особливу увагу було звернено на проведенні позапланових інструктажів з особовим складом щодо порядку дій під час загрози або виникнення пожеж та інших надзвичайних подій та необхідності взаємодії з іншими службами в таких ситуаціях.

фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-