У Києві стартував забіг у пам'ять про загиблих воїнів АТО

У Києві стартував забіг у пам'ять про загиблих воїнів АТО

Фото
Укрінформ
На території столичного ВДНГ – Національного комплексу «Експоцентр України» стартував забіг у пам'ять про загиблих воїнів АТО "Шаную воїнів, біжу за Героїв України".

Як повідомила Укрінформу співорганізатор забігу, представниця громадської ініціативи "Воїни" Таїсія Братасюк, у заході беруть участь більше 250 осіб.

"Учасники забігу подолають 5 км з ім'ям одного із загиблих героїв на стартовому номері - таким чином віддають шану своєму захиснику. У заході беруть участь родичі загиблих воїнів, спортстмени, ветерани АТО, представники спілок учасників  АТО та інші громадяни", - сказала вона.

Забіг у пам'ять загиблих воїнів АТО міста Києва "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" / Фото: Юлія Овсяннікова‎, Укрінформ

Читайте також: У Дніпрі на День Незалежності відбувся масовий забіг у вишиванках

До заходу долучився і Джордж Луц - організатор щорічного американського забігу на вшанування загиблих військових "Run for the Fallen". 

Організаторами заходу є агенція Republic, ГО "Славетні епохи України", Громадська ініціатива "Воїни", посольство США в Україні, Київська міська спілка ветеранів АТО. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-