У Києві почали банкрутство готелю

У Києві почали банкрутство готелю "Либідь"

Укрінформ
Вищий господарський суд України розмістив оголошення про порушення справи про банкрутство ВАТ "Готельний комплекс "Либідь".

Про це йдеться на сайті суду.

"Дата порушення справи про банкрутство: 20.06.18. Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника: протягом тридцяти днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство. Відомості про судове рішення, на підставі якого здійснено офіційне оприлюднення повідомлення: ухвала про відкриття провадження у справі № 910/5902/18 від 20.06.2018", - зазначено в оголошенні.

Водночас, в Єдиному державному реєстрі судових рішень вказано, що Господарський суд Києва 22 травня цього року  прийняв ухвалу щодо прийняття заяви про відкриття справи про банкрутство за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Трансінфініті"до Відкритого акціонерного товариства "Готельний комплекс "Либідь" і визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Читайте також: В Укрпошті спростували інформацію про банкрутство компанії

 Згідно з даними Opendatabot, податковий борг ВАТ "Готельний комплекс "Либідь" станом на 1 червня 2018 року становить 5 311 190 грн.

Як повідомлялося, з 2015 року готель "Либідь" опинився у центрі скандалу. Тоді в ЗМІ з'явилася інформація щодо рейдерського захоплення готельного комплексу.

Opendatabot — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-