Поліція не знайшла вибухівку у ТЦ

Поліція не знайшла вибухівку у ТЦ "Квадрат"

Укрінформ
У столиці після обстеження торговельного центру та прилеглої до нього території вибухонебезпечних речовин та предметів не виявлено, попередньо з приміщення було евакуйовано понад 200 осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

"У результаті обстеження торговельного центру та прилеглої до нього території, вибухонебезпечних речовин та предметів не виявлено. Інформація про замінування не підтвердилась. На момент перевірки з приміщення евакуювали понад 200 осіб", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчі Шевченківського управління поліції почали кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення місцезнаходження та затримання "мінувальника".

Читайте також: СБУ викрила телефонних «терористів» у різних регіонах України

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні о 12:37 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у приміщенні торгово-розважального закладу на вулиці Білоруській Шевченківського району столиці закладена вибухівка. На місце події негайно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники.

Інформація про подію належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-