Весь столичний транспорт із січня буде з Wi-Fi - Київпастранс

Весь столичний транспорт із січня буде з Wi-Fi - Київпастранс

Укрінформ
У наземному громадському транспорті столиці з’явився безкоштовний Wi-Fi.

Про це повідомляє КП «Київпастранс».

"Безкоштовно користуватися інтернетом в наземному громадському транспорті стало можливим завдяки співпраці КП «Київпастранс» з компанією «Є Wi-Fi». Обладнання транспорту Wi-Fi розпочалося наприкінці вересня цього року. Наразі завершено підключення до мережі Інтернет у трамваях Депо ім.Шевченка та Подільського депо, автобусах Автобусного парку №5. До кінця січня 2018 року планується остаточно завершити обладнання всього наземного громадського транспорту безкоштовним Wi-Fi", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Київпастрансі розповіли, як працюватиме е-квиток

За словами генерального директора Київпастрансу Дмитра Левченка, безкоштовний доступ до мережі Wi-Fi в усьому наземному громадському транспорті дасть змогу пасажирам не лише користуватися соціальними мережами або переглядати новини, але й більш ефективно планувати свої поїздки.

Безкоштовно користуватися Wi-Fi можна в будь-якому автобусі, тролейбусі та трамваї, де в салоні є спеціальна наліпка та інструкція. Для того, аби підключитися до мережі Інтернет, потрібно лише відкрити браузер (Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox або Opera) та перейти на сайт ewifi.com.ua, зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-