Херсонський перинатальний центр отримав від німецьких благодійників обладнання

Херсонський перинатальний центр отримав від німецьких благодійників обладнання

Відео
Укрінформ
Німецька гуманітарна організація Help-Hilfe zur Selbsthilfe Ukraine передала кисневий концентратор Херсонському міському перинатальному центру.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Херсонська міська військова адміністрація постійно співпрацює з різними фондами і благодійними організаціями для забезпечення сталого функціонування різних сфер життєдіяльності громади.

Одна з таких - німецька гуманітарна організація Help-Hilfe zur Selbsthilfe Ukraine та її представник Микита Дядюшко. У Херсоні це - надійні помічники медиків», - ідеться у повідомленні.

Підкреслюється, що медичні заклади обласного центру перебувають у полі зору благодійників з моменту його деокупації. Потреби херсонських лікарень і поліклінік ретельно моніторяться, триває постійний пошук можливостей їх задовольнити.

Читайте також: Пологовий будинок у Миколаєві отримав від благодійників кувези і автомобіль «швидкої»

Мрочко розповів, що цього разу благодійники передали кисневий концентратор у Херсонський міський перинатальний центр II рівня імені Зої Клименко. колектив уже випробував апарат у роботі.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Херсонщині передали мобільну гінекологічну клініку, її допоміг придбати Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки урядів Швеції та Норвегії.

Фото: Херсонська МВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-